NoFloods BASIC | Mobil beskyttelse mod oversvømmelse
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482 ro

NoFloods BASIC

NOFLOODS BASIC BARRIERER - UDVIKLET TIL BESKYTTELSE MOD OVERSVØMMELSE OVER KORTE DISTANCER

Ved styrtregn eller når floder går over deres bredder har virksomheder og privatpersoner også behov for effektiv beskyttelse mod oversvømmelse. Kældre, underjordiske garager og parkeringspladser er med jævne mellemrum ofre for oversvømmelser. Selv ved hændelser i mindre målestok beløber vandskaderne sig ofte til tusindvis af kroner!

NoFloods BASIC Barrieren er særligt konstrueret til at give en meget effektiv beskyttelse mod oversvømmelse, der er let at lægge ud! NoFloods BASIC Barrieren kræver ingen form for klargøring af udlægningsstedet, ingen ekstraudstyr eller faste installationer, den er:

LET AT INSTALLERE: NoFloods BASIC oversvømmelsesbarrieren er pakket som en rulle, og udlægges i store træk som PRO-løsningerne. Man skal bare rulle den ud på jorden og fylde den med vand.

FLEKSIBEL: NoFloods BASIC Barrieren kan gives forskellig retning, i hele barrierens længde og i alle retninger.

ROBUST: The NoFloods BASIC er et yderst solidt og stærkt produkt, meget modstandsdygtigt over for slid og rifter. Materialerne kan let modstå temperaturer på mellem -40°C og +50°C og er modstandsdygtige over for de fleste kemikalier..

NoFloods BASIC kan leveres i 10-30 meter sektioner og i to højder (NoFloods BASIC 60 og NoFloods BASIC 125), og består af to permanent forbundne vandfyldte parallelle Watertubes, der danner et TwinTube-element med høj statisk stabilitet.

Det er muligt at forlænge NoFloods BASIC barrieren, men afhængigt af situationen og specielt til længere distancer anbefaler vi NoFloods PRO Barriere-løsningen.

Venligst klik her for tekniske oplysninger.

NoFloods - Mont de Marsan, France.                       NoFloods - KEG Gaz, Hungary                     NoFloods - KEG Gaz, Hungary