Certifikater and rapporter | homepage
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482 ro

Certifikater og rapporter

UDVALGT LISTE OVER RAPPORTER, PRISER, GODKENDELSER OG AKKREDITERINGER

SAINT FLORENCE STATUETTEN, POLEN

Environment Solutions modtog Saint Florence statuetten ved en festmiddag, hvor prisen blev givet for krisebistand under oversvømmelser i Polen.

VITUKI CERTIFICERING, UNGARN

"VITUKI" Hungarian Water Resources Research Institute Kht. & “VITUKI” Institute for Environmental Protection and Water Management International Affairs har testet and afprøvet det materiale, der anvendes til NoFloods Barrier-systemet.

DHI HYDRAULISK RAPPORT, DANMARK

Dansk Hydraulisk Institut (DHI) er en af verdens førende uafhængige institutioner indenfor vandteknologi, og har foretaget en grundig test af NoFloods Barrier-systemets tekniske konstruktion og virkning. Alle udtalelser om mulighederne i NoFloods Barrier-systemet er baseret på denne tekniske rapport.

SÉCURITÉ CIVILE, FRANKRIG

Det franske beredskab “Sécurité Civile” har udstedt et ”tilfredstillelsescertifikat”, efter at de med stor succes udlagde NoFloods Barriererne under de alvorlige oversvømmelser i 2014.

NDRRM ACCREDITERING, PHILIPPINERNE

NDRRMCOCD (National Disaster Risk Reduction and Management Council Office of Civil Defence) har tildelt NoFloods-løsningerne den såkaldte PRODUCT ACCREDITATION AND ENDORSEMENT EVALUATION CERTIFICATE AND RECOMMENDATION til bekæmpelse af oversvømmelser og olieudslip.

ISO 9001:2008

Som hjørnesten i Environment Solutions' kvalitetsplan har vi både indført en kvalitetssikringspolitik og erklærede kvalitetsmål. Opnåelsen af ISO 9001:2008 certificeringen viser vores kunder, leverandører og partnere, at Environment Solutions er forpligtet til løbende kvalitetsforbedring.


Hvis det er relevant fås de komplette rapporter eller yderligere oplysninger efter anmodning.